Jump to content
SpesoftPinballXConvert-It
SolidSnark

[RESOLVED] Video Snaps and Music no longer work

Recommended Posts

At some point the display of video snaps broke on my system.  Now there's a blank space in the UI where it would normally be when viewing it in list mode.  When you're on the specific game screen you can select "Video Snap" and you get an empty pop-up with an exit button.  There don't appear to be any errors in the log.

Does anyone have any ideas?

Any suggestions would be appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide as much useful information as possible.

Since they worked previously I think we can safely assume the LAV codecs are installed?  Are these snaps from an EMU Movies account??

Please provide the debug files so the devs have something to review.

Debug Tools.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I missed the other question in there, sorry. Some of the files are from emumovies and some aren't. The behavior is the same regardless of source. 

The last time it worked was months ago, I hadn't been paying with it much recently but when I went to update my mame version I noticed the new behavior. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind, I solved it.  I uninstalled and reinstalled the LAV codecs. At first all images displayed black so I uninstalled again, rebooted, installed again, rebooted and now it's working.  I am not sure what screwed up the install in the first place but it's working so I'm not going to worry about it.

Thanks for your help!

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...