Jump to content
SpesoftPinballXConvert-It
BrandonLaw

Real DMD color images busted?

Recommended Posts

Looks like we (I?) lost the Real DMD Color Images and Videos for the tables that I do not display the DMD.  In front-end and in-game.  B2s stuff works fine in front end.  Posting my .log and .ini to make sure I ain't crazy.  I could be.

 

 

log.txtPinballX.ini

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried a fresh install with a fresh .ini.  Posted the updated log/ini, but still nothing on the DMD.   Doesn't see Real Color DMD videos for FX3 and Real Color DMD Images for VP.  Almost like it doesn't see the DMD media folders at all via the front-end outside of b2s?  Worked before I did all this 'systems' stuff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not a real dmd user but maybe relates to trying to use pinmame in front end?, from the ini

UsePinMAME=True

You're also using B2S in front end rather than videos/images. Don't know if that's intentional.

UseB2S=True

Share this post


Link to post
Share on other sites

Appreciate you gents looking!  I've always displayed the b2s and VP real roms and again, this actually works as intended.  I can't display FX3 DMD videos or VP color images only in PBX.  Freezy's inside of FX3 works great.   Here is another observation, when I fire up my cab, the pindmdv3 just shows the logo for itself and normally PBX will show that it's trying to display something...either turning it dark or showing frontend media...it does not do this any longer.  Like it's not trying to initialize a driver or looking for the directory where the media is located or even looking for the media at all?  Until I scroll to a tabl with VP ROM the DMD is otherwise unacknowledged.   @Tom SpeirsWhat driver is used to output images and video to the dmd in the frontend and does PBX create registry entries for the media directories?  When I fired up 'systems' it did not want to revert no matter where I edited the feature so I reinstalled, but I feel some of it's settings are residual somewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Mike_da_Spike said:

Your right @BrandonLaw
From 3.82 the real DMD is not showing for me too 

 

No prob.  I'll wait for Tom to scope it out before I start tearing into it.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Mike_da_Spike said:

Your right @BrandonLaw
From 3.82 the real DMD is not showing for me too 

 

Can you attach copies of your pinballx.ini and log.txt files for  Tom to have for comparison?

Share this post


Link to post
Share on other sites

FYI back on 3.78.  Working like a champion again and satisfying my OCD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Tom Speirs said:

Im not entirely sure what happened but I just released 3.84 and its working for me.

Still busted.  Going back to 3.78 as I did 20 min ago! haha.  Sorry man.  You want some logs or something?  3.78 works fine.  Maybe @Mike_da_Spike can give it a shot, but I'm sure his woes mirror mine on this front.  @Tom SpeirsAre you using a PinDMDv3?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have pindmd3. Yes, of course logs.

What exactly is not working, is it just in game or is the dmd not working at all?

Is it PinMame in front end or just video and images?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Tom Speirs said:

I have pindmd3. Yes, of course logs.

What exactly is not working, is it just in game or is the dmd not working at all?

Is it PinMame in front end or just video and images?

You were not too descriptive buddy.

Sorry, my dude.  I was super descriptive at the beginning of this thread, but to answer your question, it's just the media for the DMD.  Almost like it doesn't scan or doesn't try to scan that directory?  It could also not be initiating the driver to output the media at all...I really don't know but the DMD is otherwise unacknowledged.  Works fine with ROMs for VP in the front end, but scroll to an FX table...or a VP table that only uses a static image, and back to black.   Hope this helps.  Let me know what log would let you know what directories are scanned/found or that the correct driver is loaded to display media and i'll upload her.  My standard log is there at the top of the thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying now.  Thanks for your assistance! (I'm having a hard time putting this beer down and reaching over to touch the power-button on the cab so bear with me...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teamwork make the dreamwork.  All well!  Thanks so very much, Tom!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry guys, did'nt have time to do any checks at the cab till now.
But I see that 3.85 fix the broken realDMD for me !

Thanks Tom (again !)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...