Jump to content
SpesoftPinballXConvert-It
loonytu

[RESOLVED] Pinballx 3.74

Recommended Posts

I just updated to 3.74 and now I have no images showing for playfield or backglass only the wheel images show 

Share this post


Link to post
Share on other sites

include requested files, pinballx.ini log files etc as attachment (so not the contents). Also i think this post is in the wrong section, should probably be moved to general if a mod sees it

I will try to update this evening on my cab and see if i have the same problem.

but you could check if your lav codecs are installed and perhaps if you have certain output formats disabled if reenabling them fixes it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moved and please attach copies of your pinballx.ini and log.txt files (NO copy and paste please) in reply. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

just for what it's worth, just updated to 3.74 on my main pc and cabinet and in both situations my video's still play. Could you verify lav codes + lav video settings output formats, if nothing disabled see if disabling the last 2 rows of output formats fixes it except for the 24 rgba one in lower row (as that one is needed for loading video's). I had todo that in the past or would get black screens. What was your previous pinball x version ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe a stupid question...

If you check with GaneManager.exe. does the tables show you with missing media ?

With other words: does tour media folder contains the correct files?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no there is no missing media it was working all fine until I updated pinball to 3.74

Share this post


Link to post
Share on other sites

What was your previous version ?

And if you go back to that version, are you able to see your media again ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

not sure what was my previous version all I know it says date created 2017

yes I do see the media again if I restore my computer back before I installed the update

Share this post


Link to post
Share on other sites

lav filters is a codec pack to play the video's.

Some persons mentioned going from some older version of pbx to a newer one that video's started producing black screen but that was a very old version (that's why i asked if you knew which your previous version)

Disabling the lower rows of output formats fixed it then. You can find lav video settings in your start menu search for lav and it should show up (if you got them installed). I encountered the same problem in the past but i'm not sure you have the same problem. but it's worth trying out first install the lav filters / codes and see if it fixes it if not open the settings and set it up like in this screenshot below. Disabling the lower 2 rows except RGB24 (as that one could interfere with loading video's if disabled). It might fix your problems at least if you are sure the media is found

image.png.3679f13edfb9beb379f1433a14a232ea.png

 

just for reference the topic discussing those black screens was this one and the solution given  there was to disable the 2 lower rows of output formats
 

 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...