Jump to content
SpesoftPinballXConvert-It
Slashbot

No backglass dB2s loaded on most tables

Recommended Posts

Results from the secon .exe.

Looks like a step backwards. With "system type" still set to visual pinball. There are some tables now that are NOT loading their backglass properly.  But they were loading them on the first test .exe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Results for the third exe - big step forward.

I tested a handful of VP10 tables and the ones that would not load their backglasses with the second test exe, no work properly withthe third exe. Plus BBBB is now loading its backglass for the first time. Your definitely on the right path. :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would need more time to try them all. I have at least 140 vp10 tables. I can start testing tommorow if you like. But the fact that the troublesome bbbb is now working properly, gives me some comfort that the issue is much closer to a solution. I will test tomorrow and respond asap. Again many thanks for working on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've rreleased 3.42 which contains the fixes. Thank you for your help.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Tom Speirs 

For videos try turning off 32 bit video colors in lav video setting.  = That worked thanks for that.

Problem with backglasses not loading not solved with the latest version, some tables work fine others like The Addams Family don't load DB2s.

 

Checked: it loads the B2s but its in the background not showing, if u press alt+tab a few times backglass is displayed but cant start the game then.

I also checked registery for the key mentioned earlier in a post and it's not there.

I seems the backglass needs some more time to start?

Any other suggestion welcome.

  • t

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found out that if i use PinballXLite it displays all the B2s backglass correct.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you please post the full log with the issue happening with the latest verison.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Slashbot

Out of interest what are your VPX graphic settings, are you running exclusive full screen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the delay in getting back to you @Slashbot. I also meant to say welcome back.

Could the issue be a pinup conflict like this one?

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tom,

Problem is resolved,same problem as Dom69

I add a line like <FormToFront>1</FormToFront> to the B2STableSettings.xml

Still using PinballX as frontEnd great frondend, everything works fine now back again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...