Jump to content
SpesoftPinballXConvert-It
TheRuralJuror

Animated/Video Background Not Working

Recommended Posts

After sticking by the Blue Neon them for roughly the past 2 years, I decided to switch things up and revert back to the default GameEx theme on my main gaming pc. I'm a little baffled as the video background (blue/light blue spheres dancing around) isn't working and I'm just left with a solid blue background. I have GameEx installed on my pc in the den and I get the animated background when using this theme. Tried debugging the issue myself by reinstalling the theme and installing LAV filters but no luck yet. Any help would be great. Thanks!

GameEx.ini

log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Tom. I downloaded the LAV filters from the PinballX website...not sure if they're 32 bit or 64 bit. Is there another site I should get them from? Any settings I should change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The LAV Filters download from the PBX site should work fine, as they're probably a stable release that includes both.

If not please report back.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed LAV filters but the issue still persists. Granted I didn't mess around with any of the LAV settings. 

Not a huge issue. If anyone has any suggestions I'll try them out otherwise I can just try another theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed the same thing this week with my setup. I have a custom theme that is based on the default. The blue animated screen does not function unless I click through a few menus then DOES turn on as normal. Is it possible that a recent update has effected the loading of background videos? 

I also tried to update the LAV filters but had no success.

GameEx.ini

log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...