Tempest

Marquee Magician 2.1

Recommended Posts

Whoa. Now that's hardcore! Would love to see some pics once up n running.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Folks,

I am probably 95% complete on my Mame cabinet and as always when I do a update I get stuck with Marquee Magician. 

I cannot get MM to display any other png file but the default. I tried the following command from DOS and no matter the name of the rom I still only get the default image.

INI files listed below.

MM.INI

[General]
ImageExtensions=.JPG|.PNG|.BMP|.JPEG|.GIF|.IMG
Version=2.1
UseTabs=0
[MAME]
Template=MAME
Image1=D:\Cabinet\Hyperspin\Media\MAME\Images\Marquee
FileFolder1=2
Backup1=D:\Cabinet\Hyperspin\Media\MAME\Images\Marquee\default.jpg
 

i_view32.ini

[WinPosition]
xKoord=-609
yKoord=-1080
Width=1926
Height=717
Maximized=0
[Viewing]
FitWindowOption=2
UseResample=1
[Others]
RememberWinPos=1
[Toolbar]
Flag=0

 

Created the template exactly like the PDF said so...

Thanks for your help and I hope someone has the answer to getting this thing finished.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you running MAME in full screen windowed? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am running Launch MM directly from dos for testing purposes at this point. This is before mame.

"Launch MM v2.1.exe" mame 1941 displays my default marquee if no image was found but i know I have that image. I have used dozens of other image names but everyone of them only shows the default image which is default.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the confusion as this issue should be addressed in the actual application thread. Please keep in mind that if the issue cannot be resolved that the application may no longer meet the needs of the community as the author  @Tempest has since retired from the scene and may no longer be available for support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks @Draco1962, I do not think it is a issue that cannot be resolved. I think I am just missing something simple. I had the system up and running up until a few months ago when I decided to update the system and I thought I had a backup to refer to but I lost it or never had it made. Just hoping someone could help jog my memory or give me insight on a solution.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ended up not using this and not sure there's many still using it?

Depending on what you're doing with it, you could try this for simple images on an additional display to your main:

If you need more layout options on your display, you can try this:

https://sites.google.com/view/magoarcade/software/cpwizbiz

but be warned - it's not for the faint hearted!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

From the paths he noted he may not be able to run Marquee Masher as he may be running Hyperspin. That is one of several reasons I merged his posts into the Marquee Magician thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well right now I am using Hyperspin. This is outside of Hyperspin though as I am in a DOS window trying to make Marquee Magician show me different marquees and no command I pass to it works. Only the default image shows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now