MNMax21

Contributor
  • Content count

    456
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by MNMax21

  1. You can get media from emumovies.com too. If the system pack doesn't work. I'm not sure if the wheel style video themes are in the system pack or not.
  2. I've downloaded it twice without issue. It took awhile and I had to make sure my computer didn't go to sleep. It's worked both times. I accidentally deleted after the first time, which resulted in the second DL
  3. You could rename the snap folder or move it temporarily. Then download the MAME System Pack that Tom put on the FTP. It has media in it and it's been working excellent for me.
  4. Sorry, patience is a virtue.... But can I get a little hint or maybe a bit of an update on one, two, three, etc. new things to expect with the Evolution. Throw a dog a bone here. Side note: Any iphone 6 knowledge too? Specifically, is it waterproof? I could use waterproofing... Haha P.S.- aware of the online portion, so thats off the table for the bone. Haha
  5. Can we get Frogger going?
  6. @Dansmell @Evilforces I just came across this in another thread and thought I'd post it here. It may or may not be of assistance. I hope you guys get it figured out. The setting below will default to no, but you may want to give it a look. I figured it'd be worth posting at least. Good luck.
  7. I just got a new SSD hard drive. I did not do a mirror, because I wanted to start fresh. I finally got everything done and I was running GameEx Arcade Edition. It was working great, but then ended up freezing and closing on me during videos a few times. I quickly realized I had not installed Codecs. I then installed Codecs and it worked great. Have you tried installing the Codecs from the MAME system pack? I am not sure where that is on the internet. I just know that the MAME system pack install worked fantastic for me.
  8. It depends on leaving everything where you have it in the system pack. I at first moved files around from the pack to places where I already media on my main Drive. I then received the same error. I then decided to just leave everything where it was in the MAME system pack folder and placed that on my main C:/ and that worked after I put my GameEx path and ran it. I really like my media files for MAME to be right in my MAME dir file, so I ended up just taking the media files and placing them in the MAME folder. I then used the setup wizard to direct everything to the right paths. Basically, I used the system pack download for the media and MAME emulator. I then placed everything into one MAME folder and set the paths up through the GameEx setup wizard.
  9. Emumovies has a FTP too. I snagged video themes over there. The key for me with the MAME system pack was to start it and not have my computer go to sleep. I had a few issues at first, but I realized my computer was going to sleep and stopping the connection.
  10. Will Rocketlauncer use different bezel than what MAME does on its own through the zipped artwork files?
  11. Sounds like a return and purchase of a Nvidia GEForce to me....
  12. @Dansmell sorry to hear you are still having issues. @DazzleHP is accurate on the fact that it takes a good PC to run the videos. It looks like you have a 3.99 ghz 8 core AMD, so that should be fine. Are you running a stock video card off the motherboard? If so, you may want to invest in a Nvidia GeForce or the like. That may assist in this. The videos working outside of GameEx is a good thing. However, the issue may be your transitioning from video to video and that speed. Last ditch effort. Maybe try downloading the Microsoft Visual Studio 2015. That will most likely download a bunch of .NET framework and C++ items that may need to be on your device. This was a recommendation to download from @SIMPLY_AUSTIN for Hyperspin on his YouTube.com tutorial for that product. I would mention that I believe Hyperspin is even MORE dependent on video transitions and things like that. The wheel feature is very intense on video with the video themes.
  13. I am not completely sure. I will take a look at my log when I get home. Maybe check your windows update and make sure you have the most up to date direct x versions, etc.
  14. This has stopped occurring. I will send along my log and .ini if it occurs again. Not sure what was going on.
  15. First, I will state that I plan to post my log and .ini when I get home tonight. I just wanted to see if anyone else has been experiencing the same thing I have. Lately, I will go into the setupwizard and change a few things around. I verify it and it seems to check out. I then click on the .exe shortcut for the GameEx application and I get nothing. The circle spins a little while, but nothing opens. I checked the log thinking I could figure it out there, but the log has nothing in it from my attempt to open. After a restart of my computer, I can open GameEx without issue. I plan on experimenting a little with themes when I get home too. I feel like it was somehow related to going from one of the supplied themes to a custom theme. However, I don't think this as much because it has also been occurring when I edit Arcade Edition or Evolution. No matter what, after I restart, it works great. I also recently did a fresh windows install, but I was experiencing the issue prior to the refresh install too. Thanks!
  16. Maybe another thing, but I could be wrong. You currently have "ShowVideos=False" in your .ini, maybe try changing that to "ShowVideos=True"
  17. Also, when I have issues like this I try to use a different theme to see if the issue continues. I would suggest trying a stock theme and seeing if the issue continues. I think GameEx Animated plays video snaps. Not positive on that though, you may have to trial and error a few. Occasionally I edit something in the theme that throws everything off. The system also seems to be struggling with your emulators. I'd verify your file directory locations and that you're pointing to the right emulator. If everything else is working except the videos, I wouldn't worry about that too much though.
  18. One thing I notice in the log is that you are using the GameEx lite .exe. I think the purpose of that is to run GameEx at a rate that is better on older Pc's. as a way to not make people have to go out and buy a new computer due to upgrades etc. you may want to try the regular GameEx.exe launcher. That may help.
  19. Also, have you verified the videos function and don't cause issues outside of GameEx?
  20. @Dansmell I second LAV filters. One thing for clarification. Are you meaning video snaps of the game play or theme videos? As far as the time thing. Have you set back your clock for some reason? I am not sure what that means.
  21. Not sure on this, but I don't think you can use the same regkey on multiple machines. It's kind of stealing?
  22. Have you seen a good tutorial on this LUA hiscore deal. I'm looking to add this into the .180 MAME pack Tom shared.
  23. I just saw some reviews and videos on Switch. I may have to eat crow a little. It looks pretty sweet!
  24. I thought I did.. I had this exact setting changed for GameEx but I just spaced...
  25. I may have missed this, but I didn't see the Trackball support yes/no in the setup wizard. I usually use my trackball to scroll up and down through games in the original GameEx, but it keep activating my mouse pointer in Evolution. Can you edit more detail in the .ini then you can in the setup wizard?