Jump to content


   Support us. Get enhanced forum and FTP access.

Client Area / FTP Details.

Register GameEx. Now includes online extras.

GameEx Online - Coming Soon.

Explanation of Member Groups.
Photo
- - - - -

Ootake please help!


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 jester82

jester82

    Member

  • Basic Member
  • PipPipPip
  • 83 posts

Posted 16 August 2012 - 08:16 AM

Ok so i used to use magic engin for all my Turbo CD games but the emeulator needs updating as a few games dont run or have coruption in them. Ootake runs everything perfect and i got it launch Hu Cards perfect from Gameex. But CD's is another story. Ive been tring to mount a image with Daemon tools but i seems like nothing is getting mounted. Here is my command line...

"C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -mount 0,"[ROMPATH]\[ROMFILE]"

Thats my launch before and after i exit everything and look in daemon there is no history of my selected game being loaded...

I have the latest version of Daemon, has the command line options be changed?
Any ideas?


Thanks

#2 nullPointer

nullPointer

    Resident Windbag

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,360 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montana, USA

Posted 16 August 2012 - 04:16 PM

Hi Jester

To me it appears that you're definitely missing a comma in your mount command, and it's likely that you're also missing the drive type (which will be dt or scsi). Try this on for size (the areas I think you're missing are in bold):

"C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -mount scsi, 0,"[ROMPATH]\[ROMFILE]"

Bear in mind that the –mount scsi parameter may need to be adjusted to -mount dt, depending on the type of virtual drive(s) you have installed.

nullPointer.png


#3 jester82

jester82

    Member

  • Basic Member
  • PipPipPip
  • 83 posts

Posted 16 August 2012 - 06:50 PM

Thanks that worked! Well it worked for loading... I tryed a simular line for unmounting but it gives me errors... Whats the line for unmounting?

Thanks

#4 nullPointer

nullPointer

    Resident Windbag

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,360 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montana, USA

Posted 16 August 2012 - 07:54 PM

The unmount command is very similar to the mount command, except that it doesn't care exactly what was mounted in the first place. Try this out:

"C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -unmount scsi, 0

Once again you'll have to adjust the scsi parameter as necessary. If you just want to drop a bomb on the whole works, you can also simply opt to unmount everything:

"C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -unmount_all

Here are the keys to the kingdom:
DAEMON Tools Lite Command Line Parameters
  • u-man likes this

nullPointer.png


#5 Adultery

Adultery

    GameEx Tweaker

  • GameEx Author
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wisconsin
  • Interests:Heiney-kins???

Posted 16 August 2012 - 08:02 PM

/side note:

Integrated DT Lite support not working for you? :(

Adultery2.png
 

Adultery.png


#6 jester82

jester82

    Member

  • Basic Member
  • PipPipPip
  • 83 posts

Posted 16 August 2012 - 09:31 PM

Thanks so much! And i dont use the intergreated cause i dont know how too :P This is always how i have done it so if it aint broke dont fix it right? It just seems they changed there command lines since i last used it thats all...

#7 Adultery

Adultery

    GameEx Tweaker

  • GameEx Author
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wisconsin
  • Interests:Heiney-kins???

Posted 17 August 2012 - 05:47 AM

No worries. I was only curious. :)

Edited by Draco1962, 31 August 2012 - 08:41 PM.
This thread is now closed. If the problem re-occurs, please start a new thread.

Adultery2.png
 

Adultery.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users